هدف از این تحقیق بررسی تعهد و عوامل تعیین کننده ی آن با فرمت docx در قالب 31 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

تعریف تعهّد ( معناشناسی تعهّد )

2-19 انواع تعهّد

2-20 تحرّک و تعهّد سازمانی

2-21 عملکرد شغلی، رضایت شغلی و تعهّد سازمانی

2-22 تعهّد به عنوان یک عامل انگیزشی

2-23 نظریات مختلف درباره تعهّد سازمانی

2-24 عوامل تعیین کننده تعهّد

2-25 مقدّمات ایجاد تعهّد

2-26شیوه های تقویت تعهّد سازمانی کارکنان

2-27 ارتباط کیفیت زندگی کاری و تعهد سازمانی

2-28پژوهش های انجام شده

منابع

 

 

 

«در حالی که امکان دارد مفهوم تعهّد به تازگی در حوزه واژگان مربوط به کسب و کاروارد شده باشد ، اما این مفهوم به هیچ وجه مفهوم جدیدی نیست و می توان گفت که در واقع تعهّد مترادف واژه قدیمی تر «وفاداری» به نظر می­رسد که واژه وفاداری به این دلیل کنار گذاشته شده که تناسب چندانی با این موضوعات جدید ندارد» (گیانکولا، 2006، ص50) .  تعهّد در زبان فارسی به معنای در گردن گرفتن شرط و پیمان و خود را ملزم به انجام عملی دانستن، تعریف شده است (معین، 1360، ص 498 ) .  تعهد بیانگر حالتی است که فرد سازمان خود را معرف می داند و آرزو می کند که در عضویت آن سازمان باقی بماند ( رابینز ، 1374، ص91) .  کان و میشرا ( 2003 ) تعهّد را چنین تعریف می کنند : « تعهّد تمایل فعّالان اجتماعی برای اختصاص توان وفاداری خود به سیستم های اجتماعی است . تعهّد فرآیندی است که از طریق آن علایق افراد ، با اتّخاذ الگوهای رفتاری سازمان یافته اجتماعی پیوند می یابد » .

 

 

 

"جان پی می یر" و سایر محققان تأکید می کنند که تعریف تعهّد کاری مشکل است . در تفسیر تعاریف ارائه شده توسط آنها می­توان گفت تعهّد نیرویّی است که فرد را به یک دوره کاری که با هدف خاصی مرتبط است ، مقیّد می سازد ( گیانکولا ، 2006، ص17) . مودی و دیگران (1982) و ماتیو زاجاک (1990) بیان می­کنند که تعهّد یک حالت روانشناختی است که رابطه شخص با سازمان را مشخص می­سازد و در زمینه تداوم یا عدم تداوم عضویت در سازمان نقش دارد .  تعهّد سازمانی به دلیل وجود تعاریف مختلفی که در ادبّیات تحقیقی از آن به عمل آمده به شیوه های مختلفی تعریف و سنجیده شده است ولی تمام تعاریف یک درون مایه مشترک دارند و آن هم این است که تعهّد عبارت است از پیوند یک فرد با یک سازمان (صمد، 2005، ص 114).