هدف از این تحقیق بررسی پژوهش های انجام شده درباره هویت ملی با فرمت docx در قالب 19 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

مروری بر کارهای انجام گرفته

یافته های تحقیق

کتابهای درسی و هویت ملی (فراتحلیل)

یافته ها

ارزیابی ،جمع بندی و نتیجه گیری 

فهرست منابع و ماخذ

 

 

 

محمد رضا نوشادی، بابک شمشیری و حبیب احمدی (1390) در پژوهشی به بررسی کارکرد  کتابهای تعلیمات اجتماعی پنجم دبستان و سوم راهنمایی در شکل‌گیری هویت ملی و نقش این کتابها در ساختن هویت ملی پرداخته‌اند.مسأله‌ی اصلی این پژوهش عبارت است از چگونگی پرداختن کتابهای  تعلیمات اجتماعی پنجم ابتدایی و سوم راهنمایی بعنوان مقاطع پایانی در دوره‌ی تحصیلی به مقوله‌ی هویت ملی و نیز شناسایی کاستی‌ها و آسیب پذیری‌های هر کدام از آنها در متون درسی . در انجام این پژوهش ده مقوله در مورد هویت ملی شناسایی شده‌اند.

 

 

 

این مقوله‌ها عبارتند از : بعد دینی، سیاسی، ارزشها، هنجارهای ملی، میراث فرهنگی اسطوره‌های ملی، نمادهای ملی ، ویژگی‌های جغرافیایی، خرده فرهنگهای قومی افتخارات ملی و تجدد. یافته‌های این پژوهش دلالت بر آن دارد که در کتاب های نامبرده به مقوله‌های دینی و سیاسی بعنوان رکن اسلامیت مربوط به پدیده‌ی هویت ملی در حد نسبتاً مناسبی پرداخته است این در حالی است که دیگر ابعاد هویت ملی مربوط به ارکان ایرانیت و تجدد به شدت مورد غفلت قرار گرفته است.