هدف از این تحقیق بررسی اینترنت و تاریخچه ی پیدایش آن در جهان با فرمت docx در قالب 27 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2-1- اینترنت چیست؟

2-1-1- اینترنت و اهمیت آن

2-2- پیدایش اینترنت

2-2-1- تاریخچه پیدایش اینترنت در جهان

2-2-2- تاریخچه اینترنت در ایران

2-3- اینترنت و جامعه اطلاعاتی

2-4-1- کاربردهای ارتباطی

2-4-2- کاربردهای اطلاع­رسانی

2-4-3- کارکردهای اینترنت

2-5- محیط­های اینترنت

2-6- میزان استفاده از اینترنت در جهان

2-6-2- میزان استفاده از پست الکترونیکی

2-6-3-میزان استفاده از اینترنت در ایران

2-6-4- نوع کاربری­ها در ایران

منابع

 

 

 

فناوری رایانه و اینترنت به طور وسیعی در جامعه گسترش پیدا کرده­ و با تمامی جنبه­های زندگی از مدرسه تا محل کار، خدمات بانکی، خرید و فروش، پرداخت مالیات و حتی رأی­گیری تلفیق شده­است (شیلز و بهارمن، 2000). مهم­ترین تغییر ایجاد شده به­وسیله فناوری توسط مارشال مک لوهان در یک جمله خلاصه شده و آن تبدیل جهان به یک دهکده واحد است؛ بدین معنا که مردم نقاط مختلف در سراسر کره زمین به مثابه یک دهکده، امکان برقراری ارتباط با یکدیگر و اطلاع از اخبار و رویدادهای جهانی را دارند (شفیعی، 1386). امروزه اینترنت یک وسیله حیاتی برای بسیاری از مردم به شمار می­رود. با وجود این و علی­رغم امتیازها و قابلیت­های فراوان، اینترنت مشکلات جدی بسیاری ایجاد کرده ­است که از آن جمله می­توان به انبوه­سازی و انفجار اطلاعات، ارایه تصاویر و مطالب نابهنجار و مشکلات محرمانگی اطلاعات اشاره کرد.

 

 

 

 با این حال دسترسی به اینترنت در سراسر دنیا، پدیده­ای رو به گسترش است و هر روز تعداد بیشتری از افراد در زمره استفاده کنندگان اینترنت قرار می­گیرند. در بین کاربران اینترنت، جوانان و دانشجویان بیشترین استفاده­کنندگان هستند (معیدفر و همکاران، 1390). دانشجویان در مقایسه با سایر اقشار اجتماع به عنوان یکی از اصلی­ترین کاربران اینترنت محسوب می‌شوند، به طوری­که اینترنت به عنوان جزیی از زندگی روزانه آنان قرار گرفته­است. دانشجویان به واسطه کارکردهای متنوع فناوری با انگیزه­های متفاوتی، از اینترنت استفاده می­کنند (پیو، 2003). در قرن بیست و یکم، نگرش افراد نسبت به استفاده و یادگیری از طریق اینترنت، رشد اقتصادی و آموزشی یک جامعه را تعیین می­کند (تسایی و همکاران، 2000). نگرش کاربران نقش مهمی در استفاده و یادگیری از اینترنت به منظور آموزش و یادگیری ایفا می­کند (میلی تودوا و والیشن، 2000).